Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. +86-577-56662028 yfm@china-yfm.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. Fabrieksreis

lopende band

Gevestigd in 1989 voerden de vervaardiging en de levering PTFE, van Youfumi (YFM) producten voor het chemische product, de olie, het gas, en de farmaceutische en bijbehorende procesindustrieën. Tegenwoordig is YFM één van de belangrijke fabrikanten en de groothandelaar van PTFE gevoerde producten in China.

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Wij hebben 47 verticale machinaal bewerkende centra, 13 horizontale machinaal bewerkende centra, meer dan 150 CNC draaibanken, 24 CNC boring en malenmachines, 13 zes-as robots, en twee intelligente pakhuizen, 8 AGV slimme auto's en ander geavanceerd materiaal, kunnen wij gebruikers van hoogstaande en efficiencyproducten met al deze geavanceerde materiaal en verfijnde technologie evenals strikte kwaliteitsbeheersysteem voorzien.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

OEM / ODM

YFM specialiseert zich in PTFE/PFA/FEP/ETFE/PO/PP gevoerde vleugelkleppen, kogelklep en Stopklep, en levert PTFE gevoerde poortklep, bolklep, controleklep, ook diafragmaklep en allerlei PTFE het gevoerde door buizen leiden, die aan de recentste productiespecificaties van Amerikaanse & Internationale Organisatie voor normalisatie zoals ANSI/ASME/DIN/JIS worden getest.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 1

R & D

De Youfumiwaarden is ononderbroken innovatie, die nieuwe producten en oplossing volgens klantenvereisten ontwikkelen met betrouwbare kwaliteit en onmiddellijk de dienst om klantenkosten te besparen.

Youfumi hebt testmethoden en het testen materiaal voor kwaliteitscontrole vooruitgegaan.

 

Alle producten worden onderworpen aan nauwkeurige materiële analyse en dimensionale inspectie overeenkomstig relevante normen; De strikte procesinspectie neemt het gehele productieproces door.

 

100% klep en pijp de montage moet de inspectie door onze eigen QA&QC vóór Af fabriek en levering aan klanten overgaan. Onze principes op QA&QC verzekeren ons om het kwaliteitsprobleem in ontwerp en productiestappen te vermijden.

 

 

Met de geavanceerde productietechnologie en de uitstekende prestaties, worden vele producten van YFM een opmerkelijk symbool van anticorrosieve producten in de woeste marktconcurrentie in de industrie.

YFM verdiende voortreffelijkheidsreputatie als belangrijke leverancier van corrosiebestendige gesmede kleppen voor chemisch en kreeg vele eer van zowel binnenlands als overzee. Zoals voor kwaliteitswaarborg, heeft YFM de Ce-certificatie en Certificatie van het de Kwaliteitssysteem van ISO9001 de Internationale verworven.

Wij zetten de productkwaliteit de hele tijd in prioriteit om onze klanten van hoogte - kwaliteitsproducten bij een grote waarde te voorzien. Zo is de kwaliteit onze verplichting, terwijl de concurrerende prijs, de geschikte levering en de dienst onze belofte aan onze getaxeerde klanten zijn.

 

Zhejiang Youfumi Valve Co., Ltd. fabriek productielijn 0